Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ARBITON

A vinilpanelek széles termékkategóriát alkotnak. Ezek közül a legújabbak és jelenleg a legnépszerűbbek az SPC panelek. Ezek olyan vinilpanelek, amelyek merev, rendkívül tartós maggal rendelkeznek, amely tökéletesen vezeti a hőt. Az SPC (solid polymer core, szilárd polimer mag) elnevezés merev panelként fordítható. Néha a FULL RIGID (merev) elnevezést is használják rájuk.

Az SPC panelek rendelkeznek az első generációs PVC LVT panelek összes előnyével, miközben kiküszöbölik azok fő hátrányát. A jó SPC-panelek méretstabilak - a hőmérsékletváltozás hatására nem változnak a méreteik. Az SPC panelekben használt kemény magra példa a Decora K+F részlege által kifejlesztett HD Mineral Core. Természetes kőzetásványokon és modern polimereken alapuló ásványi mag. Kivételes ütésállóságot és kiváló hővezető képességet biztosít. Az ásványi maggal ellátott panelek (HD Mineral Core) olyan szépek, mint a fa, és olyan praktikusak, mint a kerámialapok. Megjelenésükben megkülönböztethetetlenek a valódi fától, használatukban pedig a csempékre hasonlítanak. A méretstabilitás lehetővé teszi, hogy akár 200 m2 panelt is le lehessen fektetni anélkül, hogy további dilatációs hézagokra lenne szükség. Így nincs szükség küszöbök vagy profilok használatára az ajtókban. Az ilyen típusú panelek sok támogatót szereztek, és a felhasználók a megjelenés és a gyakorlati szempontok mellett mindenekelőtt a könnyű tisztíthatóságot és a szép szerkezetet dicsérik.

Egy jó FULL RIGID vinilpanelnek nagy sűrűségűnek kell lennie. Ezért ezek a panelek meglehetősen nehezek. A nagy sűrűség garantálja a termék tartósságát. Tehát minél kisebb a súly, annál kisebb a panelek sűrűsége. Sajnos a könnyű RIGID panelek gyakran sérülnek és nem stabilak. Ha tehát az SPC-panelek minőségének első gyors tesztjét szeretné elvégezni, hasonlítsa össze a súlyukat.

A könnyű, merev, alacsony sűrűségű panelek elsősorban az amerikai lakberendezési programokból és egyes barkácsáruházakból ismert paneltípus. Az EPC - extrudált polimer mag - esetében a mag PVC és kréta habosított keveréke. Ez a technológia teszi a paneleket könnyűvé. Sajnos ez befolyásolja a tartósságukat. A levegővel töltött mag könnyen sérül. Ez a megoldás sokkal kevésbé hatékony akkor is, ha a padlófűtésen lévő paneleket kell elhelyezni. Az ilyen panelek nem olyan ellenállóak a nehéz tárgyak leesésével szemben, mint az ásványi maggal ellátott panelek.

A HD Mineral Core a vinilpanelek harmadik generációja. Ezeket a modern termékeket érdemes választani, függetlenül attól, hogy hol fogják lefektetni - otthon, lakásban, irodában vagy kereskedelmi helyiségekben.

Arbiton vinil panelek kollekciói - design, amit szeretni fogsz


 
Rendezés:
Az oldal tetejére